Чому жінки люблять м'які іграшки?

Олександр

Не всі дівчата люблять м'які іграшки, але багато хто визнає такий подарунок чарівним. Плюшеві ведмеді та зайці підвищують рівень внутрішнього комфорту та забезпечують позитивні емоції. Психологи називають 7 причин, з яких жінки люблять м'які іграшки.

три м'які іграшки

Звичка

Звичка спати у невеликому просторі виникла раніше, ніж з'явилися перші люди. Невеликий простір відтворює лоно матері місце, де людині було найкомфортніше. Для хижака вузький простір означає додатковий захист під час сну. З цих глибинних причин деякі дівчата, потребуючи комфорту та відновлення душевної рівноваги сплять на ліжку, де більшу частину простору займають м'які іграшки.

Звичка з'являється у дитинстві, коли на день народження чи інше значуще свято родичі дарують маленькій дівчинці велику плюшеву іграшку. Малятко не може розлучитися з другом таких чудових розмірів. Увечері засинає з улюбленою іграшкою, а вдень грається з нею. Іграшка дарує додаткове тепло та затишок під час нічного сну. У міру зростання дитини в ліжку залишається дедалі менше місця для сну. Так формується звичка спати на невеликій частині ліжка. Зазнаючи стрес, людина прагне відтворити те місце, де в дитинстві відчувала найбільший комфорт. Тому велика м'яка іграшка продовжує залишатися у спальні довгі роки.

Матерінський інстинкт

Фізіологи пояснюють любов до іграшок материнським інстинктом. У дитинстві він проявляється у тому, що дівчинка грає з ляльками у “дочки матері”. Так в ігровій формі дитина вивчає взаємини у суспільстві. Ставши дорослою, жінка інстинктивно притискає до себе все, що схоже на немовля. Короткі ручки, пухке округле тіло та великі очі іграшки викликають у неї прискорене виділення жіночого гормону прогестерону, який відповідає за батьківський інстинкт. У чоловіків прогестерону немає. Відповідно, вони рідко відчувають пристрасть до колекціонування м'яких іграшок.

дві м'які ігшрашки

Засіб втіхи

Після сварки з друзями чи родичами більшість дівчат шукає втіхи. Плюшева іграшка надає таку можливість. Доброзичливі очі і викликають позитивні емоції та піднімають настрій. Деякі жінки на іграшку реагують так само, як на сторонню людину в приміщенні. Вони швидше беруть себе в руки та заспокоюються. Звичка жінки заспокоїтися у присутності своїх м'яких іграшок корисна чоловікові. Вона позбавляє його необхідності довго вислуховувати претензії коханої і продовжувати сварку.

Сентиментальність та емоційність

Деякі дівчата надмірно емоційні. Вони прив'язуються до домашніх вихованців і сильно страждають, якщо не можуть взяти улюбленця з собою на місце проживання. Також вони гостро переживають хвороби своїх свійських тварин. Знаючи про таку особливість дитини, батьки починають дарувати плюшеві іграшки, щоб проектувати прихильність на неживий нешкідливий предмет, який не хворіє і не потребує догляду.

Іграшка-подушка та іграшка-подружка

М'яку іграшку можна використовувати як оригінальну диванну подушку. Як елемент декору вона робить обстановку в кімнаті більш затишною. На тлі іграшки жінка здається жіночнішою і турботливою.

Деяким людям у дитинстві не вистачає друзів чи уваги з боку батьків. Вони заповнюють нестачу спілкування, включаючи великі м'які іграшки у дитячі ігри. Вважається, що наявність іграшок у кімнаті є ознакою інфантилізму або того, що людина не бажає розлучатися з дитинством. Але це завжди так.

Фізіологічні причини

Деяким людям важливим є тактильний контакт. Якщо коханої людини довгий час немає поруч, то вони починають страждати від самотності та впадають у стрес. Іграшка, подарована коханою людиною, допомагає їм скрасити час, проведений у розлуці.

чотири м'які іграшки

Іграшка-плацебо

М'які іграшки входять у топ-3 за подарунками поза віковими кордонами та з будь-якого приводу. Головне гасло родичів та хлопців: «Не знаєш, як привітати та що подарувати – даруй м'яку іграшку і ти не помилишся». Дівчині буде приємно, а ти зекономиш нерви, поки перебиратимеш подарунки і думатимеш над тим, чи не будуть вони неправильно сприйняті.

Якщо потрібно вибрати подарунок для дівчини, але не знаєте що подарувати купуйте м'яку іграшку. Ви дійсно не помилитеся, незалежно від причин, через які дівчата з радістю приймають їх у подарунок.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки