Найкращі подорожі починаються з My gift

Тетяна Чепурко
My Gift – це оригінальні скретч мапи та мотиваційні постери з авторським дизайном для подорожей і розваг, саморозвитку і досягнення цілей. Бренд вважає своєю місією просувати активний і яскравий спосіб життя. Купуючи креативні скетч-постери My Gift ви вже мотивуєте себе зробити щось нове і неординарне.

My Map Discovery edition - це неймовірна скретч-карта світу! Найбільш морський з усіх морських дизайнів. Насичені тони моря, соковиті і яскраві фарби під блакитним скретч-шаром. В кутках мапи - збільшений Карибський басейн і Європа, щоб тобі було зручніше стирати маленькі країни і острови. 
My Map Discovery edition - це неймовірна скретч-карта світу! Найбільш морський з усіх морських дизайнів. Насичені тони моря, соковиті і яскраві фарби під блакитним скретч-шаром. В кутках мапи - збільшений Карибський басейн і Європа, що б вам було зручніше стирати маленькі країни і острови. У вас не просто карта світу, а цілих 3 карти!
My Map Black Edition - детальна скретч карта світу, виконана в чорному кольорі з використанням золотого скретч шару, вибіркового лаку, бронзової фарби, що робить її подарунком преміального рівня.
У повний подарунковий комплект входять: - мапа - подарунковий тубус - два попутника Хельмута - коробочка з сюрпризами: - вітальна листівка - медіатор і фетр - шпильки і кнопки - інструкція Розміри: мапа – 88х63 см тубус – 71х7 см Мова: Англійська Матеріал: Папір
My Map Antique Edition – дуже детальна скретч мапа світу. Ти зможеш знайти на ній більше 10 000 населених пунктів. Виконана в античному стилі та у пастельній кольоровій гамі. Вкрита золотим скретч шаром. Мапа доповнена збільшеними картами України та Європи. 
My Map Antique Edition – дуже детальна скретч мапа світу англійською мовою в античному стилі де можна знайти більше 10 000 населених пунктів, витримана в пастельній кольоровій гамі. Вкрита золотим скретч шаром. Мапа доповнена збільшеними картами України та Європи.
My Map Europe edition - детальна скретч-карта Європи зі 100 найкращими європейськими пам'ятками і фестивалями. Тепер ти знаєш, що відвідати! Для твоєї зручності промальовані дороги, символи країн, річки й озера, гірські масиви та їх вершини, великі країни розбиті на регіони.
My Map Europe edition - Високоякісна детальна скретч-карта Європи. Детальна карта Європи зі 100 найкращими європейськими пам'ятками і фестивалями для відвідування, промальовані дороги, символи країн, річки й озера, гірські масиви та їх вершини, великі країни розбиті на регіони.
My Map Flags edition - світла і яскрава, деталізована і продумана до найменших дрібниць мапа. На карті окремо винесені більше 200 прапорів країн, які також покриті скретч шаром, тож стирай і вивчай їх.
My Map Flags edition - світла і яскрава, деталізована і продумана до найменших дрібниць, починаючи від символів країн та поділу на штати і області країн, закінчуючи відмінно промальованим рельєфом з островами і архіпелагами, річками і озерами. На карті окремо винесені більше 200 прапорів країн, які також покриті скретч шаром, їх можна стирати і вивчати.
Дитячий скретч постер My First Poster UKR – це крутий мотиваційний постер для діток, який підійде як хлопчикам, так і дівчаткам! Більше 120 розвиваючих і веселих завдань, а також щотижневі завдання! Тепер найбільш небажані заняття для діток, можна перетворити в захоплюючу гру!
Дитячий скретч постер My First Poster UKR – це крутий мотиваційний постер для ваших діток, який підійде як хлопчикам, так і дівчаткам! Більше 120 розвиваючих і веселих завдань, а також щотижневі завдання! Тепер найбільш небажані заняття для діток, можна перетворити в захоплюючу гру!
My Drink Poster - це особливий постер з усіма твоїми улюбленими коктейлями, винами, пивом, віскі... До нього увійшли більше 120 різних видів алкогольних напоїв! Це прекрасний подарунок для будь-якого друга, батька або навіть колеги!
My Drink Poster - це особливий постер з усіма вашими улюбленими коктейлями, винами, пивом, віскі ... До нього увійшли більше 120 різних видів алкогольних напоїв! Це прекрасний подарунок для будь-якого друга, батька або навіть колеги!
My Poster Cinema edition - перший і єдиний в світі мотиваційний скретч кінопостер. Стирай скретч шар з фільмів і серіалів, які подивився, став їм оцінку і плануй, яку кінострічку подивитись наступною. На постері 300 фільмів, що зняті у 21 столітті.
My Poster Cinema edition - перший і єдиний в світі мотиваційний скретч кінопостер. Стирайте скретч шар з фільмів і серіалів, які подивилися, ставте їм оцінку за допомогою зірочок і плануйте, яку кінострічку подивитись наступною. На постері 300 фільмів, що зняті у 21 столітті.
Вдалих тобі подорожей і яскравих вражень;)

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки