Мед, який тебе здивує

Тетяна Чепурко

Як давно ти куштував мед? Мед - натуральний продукт, корисний замінник цукру. Правда більш калорійний. Думаю, тобі і так відомо про довгу історію цього продукту і його цілющі властивості. Хто не лікував простуду з допомогою чаю і меду? Зараз, у період літньої спеки і кондиціонерів, так багато людей хворіють і попит на мед невпинно росте. Познайомимо тебе ближче з цим натуральним продуктом.

Ти ж знав, що Україна - один з найбільших виробників меду у світі? Тому, купуючи мед, можеш бути впевненим, що це 100% український продукт, а купуючи його у нас, що це таки 100% мед. 

Видів меду є дуже багато: акацієвий, гречаний, липовий, соняшниковий, з різнотрав'я, квітковий чи з сотами. А також ексклюзивні ріпаковий та коріандровий мед та багато інших. 

А скільки існує медових сумішей! Медові суміші нічим не гірші за чистий мед. Навіть навпаки - це надзвичайно смачно і незвично. Як тобі мед з цедрою апельсина, м’ятою, полуницею, перцем чилі або екзотичними фініками та імбирем? Досі не куштував? Особисто рекомендую спробувати мед з марципаном (мигдалем) і смородиною - просто неможливо зупинитись і не з’їсти все. Ніжний, оксамитовий смак у марципанового меду, та свіжий кисло-солодкий у смородинового подарують тобі насолоду і гарний настрій.


Чи мед з горіхами. В такому поєднанні і так смачні горіхи маринуються в меді, вбирають у себе його користь і смак, стають більш м’якими. Подвійна порція гастрономічного задоволення! Існує широкий вибір таких поєднань: мед з мигдалем, волоським горіхом, кеш'ю, з арахісом, фундуком чи грецьким горіхом або ж мікс горіхів - обери собі до смаку.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки