ТОП тренди від Gifty: як зустріти Новий рік у всеозброєнні

Юлія Фонаскова

Щороку мрієш про вдалий початок, а потім прокидаєшся, ніби в «Дні бабака», і все знову по-старому? Це тому що у тебе планера немає ... А ще, швидше за все, немає класного календаря! Все просто - ми ж друзі, а друзі допомагають один одному. Саме тому - Gifty тобі на замітку! Чекни їх ТОП тренди в плануванні і почни рік правильно, нарешті!

Календар настільний "Ні дня без Гуся" 

Якщо ти плануєш провести прийдешній рік продуктивно, але не хочеш повністю відмовлятися від добродушного сарказму та прокрастинації, - купуй Гуся! 365 днів - 365 саркастичних історій, які підбадьорять та змотивують рухатись далі. 

Мені терміново потрібен Гусь

Календар-планувальник настінний "Гусь" 

Ти візуал у плануванні? Обожнюєш, коли все "під рукою" та на видному місці? Gifty подбали про тебе і створили справжій шедевр календарного планування. А на додачу - усіма любимий Гусь. Ну ні дня без нього! 

Обіцяю планувати свій час

Блокнот-планер "Planner"

Блокнот від Gifty - це не аби-який блокнот. Це справжня система планування, котра допоможе тобі втілити свої найзаповітніші мрії та амбітні цілі в життя! Секрет таких досягнень дуже простий - щодня планувати свій час і своє життя, роблячи крок до мрії!

Хочу змінити життя! 

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки