Екокуб - зв'язок із природою у кам'яних джунглях

Елизавета Чернявская

Якщо ти – мешканець мегаполісу, то напевно знаєш, як багато справ у кожного із нас та як мало вільного часу у доступі. Потрібно все встигнули, а кам’яні стіни так тиснуть, що хочеться втекти кудись у далекі ліси й пізнати нірвану. Було таке бажання хоча б раз, зізнавайся? Тому що у нас – так. Щоб не зірвати важливі процеси свого жвавого вулика, ми задалися питанням: як же встановити зв'язок із природою, не виходячи зі свого офісу, бажано онлайн і без реєстрації. Відповідь була досить мініатюрною та милою, а ще гарно виглядає на робочому столі.

Так, вам не здалося. Насправді, у своєму сучасному 21 сторіччі  ми навчились «приводити гору до Магомету», адже у самого Магомета занадто забитий розклад. І саме тому у UAmade подбали про те, щоб кожна важлива деталька нашого суспільства серед свого щільного графіку змогла отримати потрібну дозу живого та натурального. Все ще не розумієш, до чого це все? Тоді давай знайомитись із нашими вірними рятівниками офісних мешканців і не тільки.

Знайомимося 

Еко куб – невеличкий дерев’яний горщечок, у якому ти зможеш виростити нове життя! Звучить цікаво? Тоді обов’язково познайомся із нашим асортиментом. У ньому ти стовідсотково знайдеш те, що припаде тобі до душі – чи то буде маленька ялинка, лаванда або навіть перчик. Будь-який кубик прекрасно впишеться до твого інтер’єру на роботі або вдома і милуватиме своїм ростом (мотивуючи, наприклад, твій кар’єрний ріст також!), а деякі з часом – і плодами, якщо ти подаруєш їм потрібне кохання і турботу.

Якщо ж куб здається досить банальним, то саме для тебе у нас є більш креативний варіант – квітучий олівець. Ти зможеш використовувати його за початковим призначенням, скільки потрібно, а потім перетворити його на саджанець. Увага! Приготуйся до безлічі зацікавлених поглядів і питань на кшталт: «А чого у тебе олівець стирчить у горщику?».

Даруємо нове життя! 

Так, ми все ще жителі кам’яних джунглів, проте що заважає нам хоча б трішки розбавити цю сірість?

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки