Капелюшний хіт сезону

Тетяна Чепурко

Більша частина літа вже позаду, але ти ще маєш час похизуватися перед подругами модним капелюшком. Тим більш, що це один із трендів літа 2019 року. 


Багато модних будинків включили цього сезону у свої колекції різні головні убори. Вже багато років поспіль серед різноманіття головних уборів виділяється кепка. Її популярність і не думає падати. Але що ми знаємо про кепки?

 Купити

 Купити

 Купити

ЇЇ історія починається у 19 ст. і до його кінця бейсболку носили лише бейсболісти. В той час вона виглядала не так як зараз. По-перше, вона була значно коротшою, а ще її виробляли з шерсті. Якщо ти взимку носиш речі з шерсті, то знаєш, як від них все чешеться, бррр. (До речі, для бейсболістів лише у 2007 році почали робити кепки з поліестеру, для більшого комфорту).

Згодом, їх зовнішній вигляд і матеріали виробництва потерпіли змін. Вони стали більш довгими, з м’якішої тканини, з’явились отвори для циркуляції повітря. Їх популярність почала рости. В основному завдяки появі телебачення, де показували бейсбол. Все більше вболівальників хотіли бути схожими на своїх кумирів і тому купували кепки. 

Коли з’являється попит - росте і вдосконалюється пропозиція. Це незмінне правило бізнесу. Тому вже з 50-х років минулого сторіччя різноманіття цих головних уборів вражало. Їх носили всі: жінки, чоловіки і діти, кінозірки, спортсмени і офісні працівники. Вони були всіх можливих кольорів і форм. 

З того часу і дотепер усі ми обожнюємо бейсболки, адже вони чудово захищають нас у літню спеку, допомагають виразити себе і просто класно виглядають.

До речі, у нас на сайті є широкий вибір різних кепок. Від виробників zinamagazin та XTRM, що постійно ростуть і вдосконалюються у своєму ремеслі. І хоч ви не бейсболісти, ви точно мусите мати у своєму арсеналі хоча б одну кепку, повірте, вона точно знадобиться вам під час довгого спекотного літа.

Коментарі

Не знайдено дописів

Залишити відгук
Наші новинки