Do you speak English?

Тетяна Чепурко

 

Якщо і досі “ноу” то саме час почати вчитись. Як це зробити, якщо у тебе купа планів, справ і ідей, а ще лежить не прочитана книжка і не переглянутий серіальчик? 

Крок 1. Переконай себе, що тобі це необхідно. Краща робота, яскравіші подорожі, перегляд нових серій в день їх виходу. Знайди свою мотивацію і повір в себе. 

Крок 2. Відшукай найбільш підходящий спосіб вивчення. Курси, друг по переписці чи спеціальна програма на телефон - варіантів дійсно багато. Обери свій. Відштовхуйся від свого теперішнього рівня знань і власних особливостей. 

Крок 3. Планування, планування і ще раз планування. Прийшов час навчитись і цьому, але не хвилюйся у цьому тобі допоможуть планери. Вони вже зробили половину роботи за тебе, оформили сторінки так, щоб перетворити планування на гру, а мрію свого власника на реальність. Головне знайти свій.

Якщо ти проходиш курси, то просто незамінними для тебе стануть.

 

Oh My Big Plan Minimalist Deadline Planner
Але немає межі досконалості, тому Green Forest випустив для тих, хто вивчає англійську, блокнот з уже вбудованими таблицями та шпаргалками. Для кожного рівня свій. Не впускай такої можливості, серія лімітована.
 
 
Для початківців Для середнячків Для гуру “інгліша”
  • Мотивацію ти вже маєш, тепер постав собі ціль: конкретну ДАТУ і який рівень ти за цей час отримаєш. Всього рівнів 6:  Beginner(A1), Pre intermediate (A2), Intermediate(B1), Upper intermediate(B2), Advanced (C1), Proficient (C2)
  • Знай, щоб отримати з нуля рівень А1 потрібно 100 годин, А2 - 200 годин, В1 - 400 годин, В2- 600 годин, С1 - 800 годин, а С2 аж 2000 годин. Тому, якщо ти маєш рівень А2, а хочеш В1, мусиш витратити 400-200 = 200 годин. Вирахуй свої години.
  • Ти звик вчити по 1-2 години на добу, двічі на тиждень. Забудь! Краще менше, але щодня. На скільки менше можеш дізнатись, порахувавши скільки днів залишилось до завітної дати. Потім розділи необхідні години на дні. Ти прекрасний!
 
Крок 4. Йди до свої мети! Став маленькі цілі на тиждень: розібратись з Present Simple чи вивчити вірш англійською. Додаткова мотивація ніколи не завадить.
 
Крок 5. Постійно повторюй вивчені раніше слова. Зазвичай для цього використовують картки, де на одній стороні написано слово англійською, а на іншій його переклад. Ти можеш зробити їх сам. Або використати вже готові.
UAmade 
вірить в тебе.
 
 
 

Коментарі

Творческий и крутой текст в этот момент захотел выучить English и приобрести ваш планер. Отдельный поклон автору Татьяне!!!
Залишити відгук
Наші новинки